H M U . K M . U A

Будь-ласка, зачекайте. Йде завантаження сторінки

ПІДСУМКИ НАУКОВОГО РОКУ

ПІДСУМКИ НАУКОВОГО РОКУ

3 Червня, 2024 ХБМФК Comments Off

На завершальному етапі 2023-2024 навчального року у Хмельницькому базовому медичному фаховому коледжі в режимі відеоконференцзв’язку відбулася Регіональна науково-практична конференція за результатами науково-дослідницької та науково-пошукової роботи здобувачів освіти фахових медичних коледжів нашої області.

У ній взяли участь здобувачі освіти Хмельницького, Кам’янець – Подільського, Чемеровецького та Шепетівського медичних фахових коледжів, які представили роботи переможців конкурсу – захисту робіт у своїх закладах освіти.

Метою заходу було виявлення та підтримка обдарованої молоді, розвиток їх інтелектуальних і творчих здібностей, надання здобувачам освіти можливості презентувати результати своїх досліджень, отримання досвіду публічних виступів та дискусій.

Під час конференції були представлені цікаві дослідження, учасники заходу обмінювалися думками та ідеями, брали участь у дискусіях та отримали актуальні знання.

Високу оцінку присутніх на конференції отримали роботи здобувачів освіти з таких тем як:

  • “Прикладні аспекти фармацевтичної хімії. Експрес аналіз аналгезивних лікарських засобів різної хімічної будови”. Данііл Пилипенко, керівник Анна Панівник. ХБМФК;
  • “Аб’юз – як соціально-психологічне явище. Вплив аб’юзивних стосунків на психоемоційний стан здобувачів освіти вікової категорії 15 – 19 років. Стратегія подолання аб’юзу”. Білецька Дар’я, Чечуліна Марія, керівник Дзіткевич Ганна. КПМФК;
  • “Наші земляки – герої нескореної України: бригадний генерал Михайло Драпатий”. Крот Каріна, керівник Безверхній М.І.;
  • “Алергія та сучасні антигістамінні засоби. Ніксар – профіль ідеальної переносимості.” Корнійчук Ангеліна, керівник Пращур Лариса та інші.

За матеріалами науково-практичної конференції буде видано збірник тез науково-дослідницьких робіт, який опублікується на сайті коледжу.

Щира подяка нашим учасникам та їх керівникам за проведену роботу та гідне її представлення

Сподіваємось, що здобуті під час конференції знання і навички допоможуть нашим здобувачам освіти у подальшому навчанні та професійній діяльності.